top of page

ГОРАОТ

ИНТЕРИОРИ

ПРЕВЪРНЕТЕ КЪЩАТА СИ В СВОЙ ДОМ

Дори да сте избрали имот с перфектна локация, архитектура и качество на изпълнение, каквито са нашите къщи, интериорът е това, което ще ги превърне във Ваш дом. Съобразен от една страна с архитектурата и от друга с с Вашите лични предпочитания, интериорът е магичното нещо, което ще Ви накара да искате да се приберете в къщи. Той е онази толкова важна, но и често подценявана подправка, която ще осмисли вече направената от Вас инвестиция в един прекрасен имот, свързвайки я по логичен, функционален и неповторим начин с инвестицията, която Ви предстои да направите в довършителни работи, материали и мебели. За да може накрая всичко да заживее в една пълна синергия на функцията и възприятията, предразполагаща не само Вас самите да се прибирате с удоволствие в къщи, но и караща гостите Ви да кажат "УАУ"

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Като израз на нашата благодарност за доверието, което ни оказвате, закупувайки наш имот, ние искаме да Ви подарим няколко идеи за интериорен дизайн, специално разработени по наша поръчка за Вас от водещи в областта компании с доказан над 20 годишен опит. Подбрали сме за Вас най-доброто от десетките проекти, които те разработиха, което разбира се не ограничава безкрайните възможности, а е само едно добро начало. Тези проекти могат да бъдат изцяло адаптирани към Вашите вкусове и нужди или да бъдат изработени нови такива по Ваше конкретно задание.

ДОВЪРШИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ И ОБЗАВЕЖДАНЕ

За да може един интериорен проект да се превърне в реалност, са нужни множество материали като настилки, облицовки, мазилки, осветление и много други, както и сериозен набор от мебели. За Вас сме подбрали една изключителна селекция от водещи Италиански марки, покриващи целия спектър по отношение на стил и ценови клас, отговарящи на всякакви вкусове и бюджети. И не само това - договорили сме за Вас специални преференциални цени като наши клиенти. По този начин бихме искали да Ви помогнем да направите своя избор с минимален разход на ценно време и едновременно с това на най-добрите възможни цени. Тази задача отне месеци усилена работа на цял екип от специалисти, за Вас остава само да се възползвате от резултатите от този труд.

bottom of page